Składniki:
(rozmiar blaszki 24x35 cm)
Składniki na biszkopt żółty i różowy:
6 jaj
1 szklanka cukru kryształ
1 szklanka mąki pszennej
1 łyżeczka proszku do pieczenia
1 czerwony kisiel (truskawkowy lub wiśniowy)
Składniki na biszkopt czekoladowy:
3 jaja
1/2 szklanki cukru kryształ
1/3 szklanki mąki
1 łyżka kakao
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
Składniki na masę czekoladową:
3/4 słoiczka Nutelli
100 g chałwy o smaku waniliowym
2 łyżki masy budyniowej
Składniki na masę waniliową:
1 budyń śmietankowy lub waniliowy
1/2 l mleka
2 łyżki cukru
1 serek homogenizowany Danio (175 g)
1 kostka masła
Składniki na masę śmietanową:
330 ml śmietany 30%
2-3 łyżki cukru pudru
1 opakowanie śmietan-fixu
Dodatkowo:
1 galaretka cytrynowa
1 puszka ananasów