Składniki:
Składniki na biszkopt:
5 jaj
15 dag siekanych orzechów
½ szklanki cukru
1 duża łyżka mąki pszennej,
1 duża łyżka mąki ziemniaczanej
2 łyżki miodu
1 łyżka proszku do pieczenia,
1 łyżka kakao
Składniki na biszkopt:
5 jaj
15 dag siekanych orzechów
½ szklanki cukru
1 duża łyżka mąki pszennej,
1 duża łyżka mąki ziemniaczanej
2 łyżki miodu
1 łyżka proszku do pieczenia,
1 łyżka kakao
Składniki do przełożenia:
3 budynie śmietankowe
3/4 l mleka
2 łyżki cukru
2 kostki masła
1puszka masy krówkowej
2 duże opakowania herbatników
polewa czekoladowa - własnoręcznie przygotowana lub powstała z rozpuszczonej w kąpieli wodnej czekolady
3 budynie śmietankowe
3/4 l mleka
2 łyżki cukru
2 kostki masła
1puszka masy krówkowej
2 duże opakowania herbatników
polewa czekoladowa - własnoręcznie przygotowana lub powstała z rozpuszczonej w kąpieli wodnej czekolady